Zapraszamy do dyskusji oraz dzielenia się Waszymi opiniami i sugestiami na temat eventu.
Więcej szczegółów znajdziecie tutaj: Dreamscape Event
Loading Forum Content...
Preparing your journey through Atreia.
Zapraszamy do dyskusji oraz dzielenia się Waszymi opiniami i sugestiami na temat eventu.
Więcej szczegółów znajdziecie tutaj: Dreamscape Event
Fatalny event po wielu nerfach, o czym na pewno wiecie. To mogła być Wasza okazja do spełnienia choć części "potrzeb" graczy, o które się prosi - jedna z nich, czyli więcej legendarnych transformacji, dzięki którym można można by się pokusić o ukończenie kilku istotnych kolekcji czy na fuzję do ultimate (z marną szansą oczywiście, przy 6 duplikatach ma się około 13%, gdzie takie liczby duplikatów osiągają raczej tylko gracze p2w; osobiście przy masakrycznym farmieniu owych transformacji we wcześniejszych eventach posiadam tylko 2 duplikaty i nawet nie myślę o fuzji). To zostało głównie usunięte z oryginalnej, koreańskiej, koncepcji tego eventu.
W dodatku daliście do tej "świętowanej rocznicy" w 95% zwykłe, łatwo nabywalne w grze, rzeczy, jak ekstraktor do expa czy jedzonko/potki itp. Na coś lepszego to nikt o zdrowych zmysłach nie powinien liczyć przy spodziewanych procentach do nich - taka transformacja do Tiamat ma "na bank" poniżej 0.1%, lol.
Nie dziwi mnie, że wszędzie ten event ma 100% negatywne opinie. Rzekłbym, że to aktualnie w tym roku najgorszy z eventów (a powinien być najlepszym, no może pomijając te "broken" eventy z początku roku na grankery/mapki czy elitki w dumaha), nie licząc tych promo. Na moje nic wartego uwagi. Pokazaliście właśnie event, którego w całości nie powinno się nigdy wypuszczać.